Skapa ditt konto för att ladda på vägen

Med det här kontot kan du använda appen E.ON Drive, eller vårt laddkort, för att ladda din bil på valfri laddstation i vårt stora nätverk. Registreringen tar cirka 2 minuter.

Det enda du behöver göra är att uppge dina personuppgifter och kortinformation här samt välja ett lösenord. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ditt lösenord
Välj ett lösenord med minst 12 tecken som innehåller minst en liten bokstav, en stor bokstav och en siffra.

Så här fyller du på ditt laddningskonto
Till att börja med kommer vi att be dig om en initial insättning på 200kr. Därefter säkerställer vår automatiska påfyllningsfunktion att ditt konto alltid har ett tillräckligt saldo för att kunna ladda ditt fordon. För att den automatiska påfyllningen ska fungera måste din bank acceptera internetbetalningar och utländska betalningar. Om du använder betal-/kreditkort från Nordea eller DNB kan du inte använda den automatiska påfyllningsfunktionen. Men oroa dig inte; Du kan fortfarande fylla på ditt laddningskonto manuellt.

OBS! Byte av betalleverantör
Vi är i en övergångsfas mellan två betalleverantörer och du som registrerar ett nytt konto mellan 22:a och 28:e Maj kan komma att behöva registrera om ditt betalkort i appen. Om ditt registrerade kort försvunnit från appen registrerar du det enkelt på nytt under Profil -> Betalmetod.

Vill du även ha vårt laddkort?
Inga problem! Kryssa bara i rutan för laddkortet så skickar vi dig ett E.ON-laddkort (RFID) utan extra kostnad.

Skyddad identitet?
Om du har skyddad identitet är du välkommen att kontakta oss på 0771-707700 så hjälper vi dig.Dina prenumerationsuppgifter

Första inbetalning 200.00
Laddkort
inkl. moms och leverans
0.00

Totalt att betala nu
Värdekod
Beloppet läggs till ditt laddningskonto
Accepterade betalningsmetoder: